Мени

Леонардо
250.00/290.00 ден.
Аругула (Рукола)
300.00/350.00 ден.
Кватро Формаџи
270.00/320.00 ден.
Леоне
200.00/240.00 ден.
Калимеро
200.00/240.00 ден.
Венециа
210.00/250.00 ден.
Сицилиана
190.00/240.00 ден.
Мексикана
220.00/260.00 ден.
Фрути Ди Маре
250.00/300.00 ден.
Рома
300.00/360.00 ден.
Истанбул
220.00/270.00 ден
Италиана
210.00/250.00 ден.
Хаваи
200.00/240.00 ден.
Мајонеза
220.00/260.00 ден.
Стелато
220.00/260.00 ден.
Маринара
190.00/240.00 ден.
Проскуто
300.00/350.00 ден
Пеперони
190.00/240.00 ден.
Индиана
190.00/240.00 ден.
Капричиоза
190.00/240.00 ден.
Карбонара
190.00/240.00 ден.
Вегетариана
190.00/230.00 ден.
Везувио
190.00/230.00 ден.
Наполитана
190.00 / 230.00 ден.
Маргарита
180/220 ден.
Карбонара
240.00 ден.
Диабло
240.00 ден.
Формаџи
300.00 ден.
Водка сос
300.00 ден.
Проскуто
280.00 ден.
Наполитана
200.00 ден.
Фунги
200.00 ден
Болоњезе
200.00 ден.
Кари
200.00 ден.
Рукола
200.00 ден
Капрезе
200.00 ден
Туна
200.00 ден.
Цезар
200.00 ден.
Таратур
150.00 ден.
Македонска
120.00 ден.
Мешана
120.00 ден.
Грчка
120.00 ден
Шопска
120.00 ден.
TO TOP