Добредојдовте во Леонардо

Уште од 1991 ја правиме, најверојатно, најдобрата пица во градот. Само најдобрите состојки, нема игри со тоа! Ја почитуваме пицата, себе си и нашите клинети!

Нашиот ресторан

Се наоѓаме во стариот дел од градот, па немојте само да поминете, без да влезете. Ја имаме најдобрата тераса. Дојдете и уверете се!

Достава на пица

Ние бевме првите коишто започнаа со бесплатна достава на пица во Охрид (3км) и ќе продолжиме да доставуваме. Само јавете се !

Десерти

Мени

Леонардо
250.00/290.00 ден.
Аругула (Рукола)
300.00/350.00 ден.
Кватро Формаџи
270.00/320.00 ден.
Леоне
200.00/240.00 ден.
Калимеро
200.00/240.00 ден.
Венециа
210.00/250.00 ден.
Рукола
200.00 ден
Капрезе
200.00 ден
Туна
200.00 ден.
Цезар
200.00 ден.
Таратур
150.00 ден.
Македонска
120.00 ден.

Контакт информации

ул. Цар Самуил бр. 33

понеделник – четврток: 09:00 – 01:00
петок – недела: 09:00 – 02:00

046 260 359

TO TOP